Vipuvoimaa EU:lta   EU

Säännöt

Tiedotus
Seuraa koulun eteisessä olevaa ilmoitustaulua. Ajankohtaisia tiedotteita laitamme myös sähköpostitse, kiireellisissä asioissa lähestymme tekstiviestillä (mm. tuntien peruutus). Mahdollisuuksien mukaan tiedotetaan myös monisteilla. Ilmoita kouluun muuttuneet yhteystiedot.

Varusteet
Tunneille tullaan työskentelyyn sopivissa vaatteissa. Työtakki ( vaikka isän vanha paita ) ja sisätossut mahdollistavat mukavan ja huolettoman työskentelyn. Joskus saatetaan työskennellä ulkona tai käydä taidenäyttelyssä, tämän varalta tulisi olla riittävä ulkovaatetus. Tunneille saa ottaa pienen välipalan esim. porkkanaa tai hedelmää, ei mielellään karkkia, chipsiä yms. välipalalla tasataan oppilaiden erilaista työskentelyrytmiä.
Oppilailta kännykän käyttö tunneilla on kielletty.

koulusta eroaminen
Oppilas ilmoittautuu aina koko lukuvuodeksi kerrallaan. Oppilas voi halutessaan kuitenkin erota koulusta. Eroamisesta tulee oppilaan huoltajan tehdä kouluun vapaamuotoinen kirjallinen ilmoitus. Lukukausimaksua ei palauteta jos oppilas eroaa koulusta kesken lukukauden.

Syyslukukausimaksu laskutetaan oppilaspaikasta, jos paikkaa ei ole irtisanottu kirjallisesti ENNEN SYYSLUKUKAUDEN ALKUA.

Lukukausimaksu on maksettava kevätlukukaudelta, mikäli oppilas-paikkaa ei ole irtisanottu ENNEN kuluvan VUODEN LOPPUA.

Oppilas jolla on maksamattomia edellisen lukukauden maksuja ei voi aloittaa uutta lukukautta, ilman että siitä on erikseen sovittu. Jälkiperinnästä laskutetaan perimiskulut ja viivästyskorko.

Muuta
Opetukseen tulee osallistua mahdollisimman säännöllisesti. Poissaoloista toivotaan ilmoitettavan opettajalle tai kouluun. Tunneille tullaan/tuodaan ja lähdetään/haetaan täsmällisesti. Oppilaat ovat opettajan vastuulla vain oppituntien ajan.